Спомени от Народната република
Начало / Uncategorized / Без паника! 190 смъртни случая за ден в София, ни един от вируса

Без паника! 190 смъртни случая за ден в София, ни един от вируса

В София вчера регистрирани 190 смъртни случая, научи Lupa.bg от свой човек в Столична община. Циничната статистика сочи, че 186 човека са починали от инсулт, инфаркт и диабет, един се е самоубил, двама са починали в катастрофи и един е бил убит.

Общият брой е 190.

Без паника – сред тях няма нито един починал от зловещия коронавирус. 118 пък са починали в София до ранния следобед днес, 3 април. От тях 87 от инфаркт, 26 от други болести, двама загинали в катастрофи, един обесил се, двама от коронавирус.

Иначе по последни данни 485 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас, съобщиха по-рано днес от Националния оперативен щаб.

Починалите в страната са вече 14, след като днес в късния следобед в „Александровска“ болница издъхна 83-годишна жена с коронавирус. Тя страдала още от артериална хипертония и диабет, съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

По информация на кризисния щаб за деня има доказани още 8 нови случаи, като 5 от тях са в София, 1 в Благоевград, 1 в Кюстендил и 1 във Видин. Лабораториите продължават да работят.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.* Задължителни полета

*

// //