Спомени от Народната република
Начало / Uncategorized / Случи се неизбежното! Първи затворен град в България заради коронавируса!

Случи се неизбежното! Първи затворен град в България заради коронавируса!

„Анализирайки предишните резултати от пациенти, идващи от ски курорти в Европа, в щаба се затвърди мнението, че в такива ски курорти, поради различни стечения на обстоятелствата, се превръщат в изключително застрашено място за разпространение на коронавирус инфекция. В резултат на това бе прекратен сезона“, съобщи на пресконференция шефът на ВМА Венцислав Мутафчийски.
„В Банско има нарастване на заболяването. Решихме да бъдат възприети по-крути мерки по отношение на града. Поставяме Банско под блокада. Всички жители трябва да се завърнат в града до 20 часа на 18 март. Забранява се придвижването на коли и хора по улиците“, заяви той.
Никой няма да има право да влиза и излиза, по улиците ще се допускат само хора, които отиват за храна, за лекарства, за бензин или до здравен център, банка или застрахователен офис.

 

Коментари

  1. След месец собственици на хотели в Слънчев бряг ще жертват персонала си за печалба и ще стане същия ад по морето… Дори епидемията да е овладяна, ще мине време преди напълно да се изчисти. Ще си внесем нова порция вирусче от цял свят!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.* Задължителни полета

*

// //