Спомени от Народната република
Начало / Uncategorized / Само жените могат да раждат, установиха учени в ЕС, в проект за €54 млн.

Само жените могат да раждат, установиха учени в ЕС, в проект за €54 млн.

Единствено жените могат да раждат. Това установиха учени в Брюксел по проект, финансиран от ЕС с 54 милиона евро.
На този етап, въпреки развитието на технологиите, и на правната рамка, уеднаквяваща традиционен с хомосексуален брак, на този етап, единствено традиционното семейство може да даде поколение, категорично твърдят учените.
След задълбочени изследвания, те установили, че мъжкото тяло не разполога с необходимата „анатомична архитектура“ за това да износи и роди дете. На по-прост език – мъжът няма утроба. Установили също, че яйцеклетката е твърде голяма, за да се движи, подобно на сперматозоида. Съответно, не може тя да иде в мъжкото тяло и там да се оплоди, а следва да чака в жената. Тук е добре да уточним, че от векове е известно, че яйцеклетките са едни от най-големите клетки по принцип, и при определени обстоятелства, могат да се видят дори с просто око, без микроскоп. Това, естествено, ги прави трудно подвижни, за разлика от сперматозоида, който е стотици пъти по-малък.
Учените установили още, че мъжката гръд не може да дава мляко, съответно изхранването на бебето не би станало по най-добрия начин, ако хипотетично някак мъж роди. Това обаче може да се компенсира до голяма степен, със съвременните сухи млека.
Проектът е класифициран като „успешен“ след преглед в Комисията и всички грантове са изплатени. Комисарят по демографските въпроси Никита Даунинг обяви, че в момента в ход са още няколко подобни проекта, които илюстрират ефективното инвестиране на европейски средства в научни изследвания.
Проектът е част от 8-ма рамкова програма, на обща стойност 12 милиарда евро.
Източник: www.daylinews.eu

Коментари

  1. Е -как не им е текнало , че ако същите тези 54 млн.евро , са дадени на бедните, гладните , недоучените , и подобни личности ще свършат 54 млн. пъти повече работа ….

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.* Задължителни полета

*

// //