Спомени от Народната република
Начало / Лица и истории / Ретро шоу / Аня Пенчева искрено и лично за греховната си любов със Стефан Данаилов

Аня Пенчева искрено и лично за греховната си любов със Стефан Данаилов

Макар и да не изрича на глас името му, 60-годишният неостаряващ секссимвол дава ясно да се разбере, че е изкарала изпепеляващ роман с българския Ален Делон. “Връзката ми с този мъж беше тайна само за нас двамата. Той беше на 40 години, аз – малка и неопитна. Изпя ми “Колко е страшно да бъдеш влюбен на 40 години” и “Моето мъжко момиче”. Аз пък му изпях: “Не остарявай, любов”. Остана ли някой, който да не е разбрал кого визира Аня…?

След “конспиративното” музикално обяснение в любов съпругата на Ламбо – Мария, също “загряла” какво става. Бившата манекенка се вдига, отива в кафето на Народния и театрално заявява на всеослушание: “Аз съм жената!”. “Добри” колежки на Аня пък я курдисват точно на масата, на която е седнала Мария. И става страшно. Нахаканата актриса тотално се спича и успява да промълви само:

След “конспиративното” музикално обяснение в любов съпругата на Ламбо – Мария, също “загряла” какво става. Бившата манекенка се вдига, отива в кафето на Народния и театрално заявява на всеослушание: “Аз съм жената!”. “Добри” колежки на Аня пък я курдисват точно на масата, на която е седнала Мария. И става страшно. Нахаканата актриса тотално се спича и успява да промълви само:

“Той никога не ми е споменавал, че е женен”.

“Това беше първият ми сблъсък със съпругата. Още тогава си казах, че е по-добре да си любовница. След години трябваше да се ориентирам към ролята на законна съпруга и си помислих: “Боже, какво ли ще стане, ако съм на нейно място…”, плаши се от възмездие жената, която през годините мълвата “хвърли” в не едно и две легла.

Стефан Данаилов за тяхната забранена любов:

„Нашата история беше истинска, повече от обикновен флирт – казва той – … Аня е другата жена, която съм обичал истински. Мери (Мария Данаилова – покойната съпруга на актьора, б.а.) разбра това и го преживя много тежко.

А и мен ме измъчваше съвестта: мисълта, че трябва да оставиш един човек заради друг, не ми даваше спокойствие. След началната еуфория дойде отрезвяването, а в тази фаза започваш да си задаваш много въпроси. Готов ли си за нов живот? Накъде отиваш? Аня беше умно момиче. Поговорихме и се разбрахме. В края на краищата има една прозаична фраза: „Важно е кой ти пере гащите“.

Самата Аня обаче твърди, че никога не се е влюбвала в сценичен партньор, като изключим Ламбо и настоящия й мъж Ивайло Караньотов.

Двамата се снимали заедно в лентата “Целувка за лека нощ” и бившата съпруга на Сашо Диков без свян признава, че истински се възбудила и секссцените си били съвсем истински. Тя споделя, че им се наложило цели 10 години да крият любовта си. Накрая обаче се оказало, че вече всички знаят. Включително и законните им половинки.

Без да й пука, актрисата разкрива още, че с Ивайло сключили граждански брак не защото го искали, а понеже обстоятелствата ги принудили. “В един момент синът ни Ангел тръгна на училище. Започнаха да искат документи. След това децата подхвърляха някакви неща:

“То твоят баща не ти е баща”.

Така на двамата им се наложило да узаконят съжителството си. Пенчева може да е била любовница на не един и двама вип-мъже, но се кълне пред сп. “L`europeo”, че Тодор Живков не е в списъка й с интимни завоевания. Не за друго, а защото, когато се запознали, Тато вече бил нефелен на интимния фронт. “Любовница не успях да му стана, защото нямаше как. Когато се запознахме, той вече не е упражнявал мъжките си способности вследствие на някаква операция”. И ехидно допълва, че на процеса срещу Първия всичките му истински любовници се покрили като мишки. Само тя, Катя Паскалева и Невена Коканова имали доблестта да се изправят на свидетелската скамейка и да защитят Живков.

Източник: Blitz.bg

Коментари

  1. Може да не е била любовница на Живков,но е лапнала чурката.Е нема гладна да ходи,я.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.* Задължителни полета

*

// //