Спомени от Народната република
Начало / Лица и истории / Детство мое / Къде е днес Пламен от „Да обичаш на инат“

Къде е днес Пламен от „Да обичаш на инат“

Звездата от Да обичаш на инат днес има успешна кариера, прекрасна съпруга и четири деца

hqdefaultПомните ли Пламен от Да обичаш на инат? Момчето, което предизвика скандал, защото не искаше да се откаже от думите си, че учителят по музика пее фалшиво. Във филма играха звезди като Велко Кънев и Леда Тасева, но публиката не остана безразлична пред таланта на ученика.

Едва 14-годишен тогава Иван Велков не можа да се нарадва на звездния си статут.

Семейството му заминава в Китай, където татко му работи. В дома му обаче се получават стотици писма с любовни обяснения, а малко по-късно – примамливо предложение.

ivan-velkov-ot-da-obichash-na-inat-1Тийнейджърът получил оферта да стане част от култовия филм „Вчера” на Иван Андонов. Той обаче не пожела да бъде сексимвол на онова поколение, а продължи образованието си в Китай. За последната си роля в Да обичаш на инат си спомня с умиление, макар да не го е гледал на кино. Дори споделя, че е получил впечатляващ за времето си хонорар от 1800 лева.

В далечната страна „Пламен” заляга като местните над уроците. Записва икономика в Пекин, а в университета среща жената на живота си, която е…българка. Двамата създават семейство, а той прави доста успешна кариера.

sn-1В България се прибира през 1999 година и се радва на престижни длъжности в международни компании. Днес е на 46 и има сериозни амбиции в екологията и градоустройството като общинар в Столицата.

ivan-velkov-1-535x8031Иван Велков има над двадесет години опит като мениджър, овладял е китайската философия на общуване с хората и трудно влиза в конфликти. Има намерение да се развива и в политиката и за разлика от мнозина има какво да предложи на страната си.

Порасналото дете – звезда владее перфектно три езика освен майчиния си. Той може да общува свободно с най-мощните държави в света. Знае отлично китайски, английски и руски. Ако това не ви впечатли, ще ви кажем още нещо любопитно за него. Иван Велков е щастлив баща на…четири деца. Най-големият му син се казва Велко – кръстен е на баща му, който е съименник на партньора му в Да обичаш на инат.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.* Задължителни полета

*

// //