Спомени от Народната република
Начало / 1970-1979 / Милиционерът – биещото сърце на Партията

Милиционерът – биещото сърце на Партията

 Албумът се посвещава на всички някогашни курсанти от СМУ „Ф.Е.Дзержински”
 гр. Пазарджик

На почетна стража пред патрона на училището Ф.Е. Дзержински

В единен строй – заедно в труд и бой!

Отново на театър

На практика по охрана на обществения ред

 
Снимки: Фейсбук група „ СМУ „Ф.Е.Джерзински””

17 Коментари

 1. Единицата за интелект е ционер с еталон 3см букова талпа – бичена и небоядисана. Съответно един милиционер означава интелект 1/1000 от този на талпата.

 2. Сам ли го измисли това Мистър НАУЧЕН КАПАЦИТЕТ! Ти какъв си….. Ракетен специалист или комплексиран инвалид ,който плюе всички пред компа а като го спрат „милиционерите“ се моли да им даде 20лв. вместо да му пишат акт.

 3. Тая въпросната талпа си я наври в гъза да те е*а в интелектуалеца измислен

 4. Господа полицаи,не се обиждайте,но този имидж сте си изградили сами в обществото…

  • Е да…. Като не ви се позволява да се качвате на главите на хората…… Мато ви спрат абсолютно всичките ревете мишки такива…. Пред компа сте големи герои

  • Виждаме ви всеки ден какви сте герои и вие, тъпчете банички и спите в патрулките, работа за 5 пари не вършите, просите като циганета като спрете някой.
   Фразата „Ми ся кво ш’прайм, ши пишим ли“ с типичната намръщена милиционерска физиономия, все едно „Аре бе давай, от нас да мине тоя път, дай некой лев и си заминавай“ е позната на всеки. После ми обяснявайте какви сте герои. От герои като вас го закъсахме така…

  • За протокола драги милиционери
   http://alltimecams.com/videogallery/view/752 !!

  • За нищо не ставате, освен да кибичите пред парламента и да пазите дпс

 5. Интелектуалното ниво в МО и МВР неизбежно е ниско – „Под шапка мозък няма“. Особено ниско е в МВР – 1/1000 от това на еталонната букова талпа.

 6. На втората снимка на заден план се вижда Партииния дом /сега общината/ в строеж. Снимката с наредените милиционери е на Червения площад, който вече не съществува. На заден план се вижда строежа на разширението на хотел Тракия, което никога не влезе в употреба. Сега там се помещава бизнес център Тракия. На една от снимките са масите на сладкарница Малина, там имаше уникални мелби. Сега мястото се ползва за казино.

 7. Спомням си как почти стогодишната ми баба казваше, че едно време най-глупавите и най-мързеливи хора ставали стражари…, май във всички времена е така…

  • Явно баба ти не е била от умните,но това е обяснимо-преди 100 години не всички са имали възможност да учат.За жалост обаче и твоят умствен капацитет е като на простата ти баба,щом правиш такива груби и грозни обобщения.

 8. И преди и сега, в милицията служат главно хора с не особено високо интелектуално ниво и нравствени качества. Както се казва: „Който за нищо не става, става милиционер“. Лошото е, че днес бюджетът на МВР е огромен, над 1.2 млрд лв, срещу което ние-данъкоплатците, които го плащаме, не получаваме почти нищо. По тази причина и хората са принудени да плащат още почти милиард годишно за частна охрана. Да не говорим за корупцията. МВР е огромен длъжник на българското общество.

  • Тодоров,Тодоров…Ти какво разбираш от интелект и как определяш интелектуалното ниво на хората от системата на МВР?Или и ти си от всезнайковците,дето най-разбират от работата на другите,вместо да вършат собствената си!Много разбирачи и критикуващи се навъдиха!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.* Задължителни полета

*

// //