Спомени от Народната република
Начало / Лица и истории / Ретро шоу / Булката и кумата

Булката и кумата

image_5900013_128

Междуличностните престрелки са неизменна част от споделянето на едно време и една вселена от Нешка Робева и Илияна Раева. А ако всичко според традициите следваше да бъде вярно по презумпция, то именитата треньорка трябваше да е закрилник и съветник на едно от първите си златни момичета, тъй като точно такива са ангажиментите на кумовете към семейството от мига на сключване на брак след това.

image_1286320_302

Първата целувка с Наско

На 11 декември 1983 г. Илияна Раева се омъжва за друга спортна икона – на българския футбол и “Левски”, Наско Сираков. Кума на 20-годишната гимнастичка и 21-годишния футболист става именно треньорката на грацията Нешка Робева. Тя е сред най-специалните гости на събитието – и в обредния дом на бул. “Витоша”, и в ресторанта на Японския хотел.

Но е смятана, че винаги ще е сред най-важните хора и в живота на своето златно момиче. По думи на Раева по онова време именно Нешка е била човекът, който е свалял буйното младо момиче, връхлетяно рано от славата, на земята. Години по-късно различията между булката и кумата са толкова големи, че често и най-малката искра е способна да разпали война и олелия до небесата.

loading...

Коментари

Коментари

sandacite

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.* Задължителни полета

*

// //
Powered by Web-SG.com.