Спомени от Народната република
Начало / Видео / Истинският мъж се кълне веднъж!

Истинският мъж се кълне веднъж!

Аз, гражданин на Народна република България, като встъпвам в редовете на Въоръжените сили, тържествено се заклевам да бъда честен, храбър, дисциплиниран и бдителен воин, да пазя строго военната и държавната тайна, безпрекословно да изпълнявам законите, военните устави и заповедите на своите командири и началници.

Заклевам се добросъвестно да изучавам военното дело, с всички сили и средства да пазя военното и народното имущество и до последния си дъх да бъда предан на своя народ, на своята социалистическа родина и на народното правителство.

Готов съм винаги по заповед на народното правителство за защитя своята родина – Народна република България – и като воин от Въоръжените сили се заклевам да защищавам родината си мъжествено, умело, с достойнство и чест, без да щадя кръвта си и дори живота си за постигане на пълна победа над враговете.

Ако наруша тази моя тържествена клетва, нека ме постигне суровото наказание на закона на Народната република и всеобщата омраза и презрение на трудещите се.

ЗАКЛЕХ СЕ!

524364092

Тук станах мл.лейтенант от БНА в НШЗО „Хр. Ботев“ ІІІ район – Плевен

Аз съм се заклел пред българският народ да го пазя от кръвният му враг НАТО и никога няма да отстъпя от клетвата си, защото не съм европедалска курва.

Има само един вид армия – наборната народна армия, в която служат всички синове на народа.  Всичко останало са наемници – гурбедчии, които са войници на заплата и не вършат нищо друго, освен да участват в авантюрите на САЩ, естествено с нашите пари. Не мога да уважавам такива хора. Те се жертват не за родината си, а за пари.
Много малко са наемните армии в света, а покрай нас на Балканите няма нито една такава. Дори в малка Македония, всички млади мъже отбиват войнския си дълг към родината. Това е поредния срам, който трябва да изпитам при т.н. демокрация. Пфффффффф!

mmlfppb

Автор: Г.К.

loading...

Коментари

Коментари

sandacite

Коментари

  1. Аз съм се заклел пред българският народ да го пазя от кръвният му враг НАТО и никога няма да отстъпя от клетвата си, защото не съм европедалска курва.

    Това е истината!!!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.* Задължителни полета

*

// //
Powered by Web-SG.com.