Спомени от Народната република
Начало / 1960-1969 / Ние, децата на София от 60-те, 70-те и 80-те в 15 мига от нашето детство

Ние, децата на София от 60-те, 70-те и 80-те в 15 мига от нашето детство

 

loading...

Коментари

Коментари

sandacite

9 коментара

 1. КРАСОТА! тогава имаше място в София за дацата на София.
  Сега са дискриминирани в собствения си град от селски навлеци.
  Няма място за тях в детските градини и училищата.
  На площадките ги нападат селянчета на които родителите им ги насърчават да са агресивни защото така ще са по-пробивни в живота.
  По улиците няма място за колите на родителите им за да ги заведат на лекар.

 2. Абсолютно вярно е това, което колегата е написал/а…..Прекалено много столичани, от което страдаме софиянци! Звучи грубо, но е факт!

 3. Прекалено много гости на столицата станаха!!!Задушаваме се!!!

 4. Вярно е, много станаха „гостите“. Повечето са тук, защото има повече възможности за работа. Но огромният проблем е в манталитета и комплексарщината, от която никога няма да се отърват тези „мили“ хора.

 5. Ха, ха. Смешници. Аз не съм от София и не живея там, но „г-да софиянци“ не се самозабравяйте. София е град в България, както и много други. Всеки българин има право да живее където пожелае. В онова време този приток се регулираше с т.н. „гражданство“. Само, че такова вече няма , няма и да има. А и по-голямата част от „софиянците“ са родено на село, само че те се срамуват от това и пишат глупости по сайтовете.

  • Съвременник

   Казано ти беше-манталитета е най-дразнещ.Не че инфраструктурата е мислена за толкова народ.Някъде бях чел,че в градоустройствените планове по соца се е предвиждало 2000 год София да е 600-800 000 души.Ине гражданството го ограничаваше,а ЖИТЕЛСТВОТО.И познай-не е отпаднало-просто не е задължително условие да живееш някъде.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.* Задължителни полета

*

// //
Powered by Web-SG.com.